zondag 1 februari 2009

Mijn Verjaardag

Gekregen voor mijn verjaardag

Hoi hoi

Ik wil iedereen bedanken die mij heeft gefeliciteerd dankjewel,dan wil ik Wilma,Gesina en Ria nog eens extra bedanken voor de verjaardagskaart ,dit vond ik echt heel erg leuk ,was er echt mee verast dankjewel.

Ik heb best een leuke dag gehad gisteren.
S`morgens kwamen de kids en Vincent ontbijt op bed brengen ,ze waren al vroeg naar de bakker geweest om lekkere dingen te kopen.(doen we normaal niet )
Ondanks dat de juf vergeten was om Giovanni iets op school te laten maken voor mij ,had hij thuis zelf iets leuks gemaakt zonder dat ik wist dus dat was leuk.
Van Lorenzo had ik hele lekker parfum gekregen van Kate Moss.En nog een waardebon voor de drogist.
Met Vincent heb ik afgesproken dat we de Spiegelreflexcamera een Sony a300 gaan halen Hij heeft hem besteld,omdat Vincent zelf ook jarig was op 6 januari is dit dus een cadeau voor ons 2.Dus dat is helemaal geweldig.En dan hopen dat we hem binnen hebben voor we naar Euro Disney gaan dan kan de camera mooi mee.

De postbode kwam rond een uur of 10 en de brievenbus lag helemaal vol met leuke dingen,allemaal verjaardagskaarten ,de ruilenvelop van laura .De linten en hotfixsteentjes die ik had besteld ,dus helemaal leuk.


S`middags kwam er al visite ,van mijn vriendin kreeg ik geld,van mijn schoonouders ook geld.Van mijn schoonzus en broer.een hoop rollen dubbelzijdig tape.met nog wat stickers.
Van een vriend van ons leuke lintjes ,knoopjes,eyelets en mooie papieren bloemen en chipboard bloemen,(zie foto`s)zijn vriendin was er niet bij want ze was een weekendje weg met haar vader en zus ,maar ze had zo`n mooie kaart gemaakt voor me .zij is dus ook een kaarten maakster.En ze had een leuk scrappakketje voor me gemaakt ,daar was ik ook super blij mee.Ook nog geld erbij.De linten ,kantjes en stickers


De eyelets,knoopjes en Chipboardbloemen.

Van de vriendin en haar vriend van mijn moeder en hele grote fles Glorie van der bilt gekregen.
Kortom het was een leuke dag .En weer een jaartje ouder:-)
Liefs Jolanda

Jolanda Kraus. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Achtergrond