maandag 23 augustus 2010

De beloofde kaartjes

Hoi hoi
Eindelijk hier ben ik weer.
Ik wil jullie eerst bedanken voor alle leuke berichtjes die ik heb gekregen wat betreft mijn nieuwe scrapkamer.Erg leuk.
Ik heb nog steeds vakantie ,maar nog niet kunnen genieten van onze vakantie.
Eerst kwam ik weer met die vervelend pijn in mijn rug te zitten,dus weer extra fisiotherapie(kraken van de botten)De pijn is nog niet helemaal weg er zit weer een zenuw klem.Maar het is inmiddels nu een beetje uit te houden.
En vorige week heeft mijn oudste zoontje in het ziekenhuis gelegen,Daar zijn we vorige week zondag op maandagnacht mee naar het ziekenhuis gemoeten(Vanwege Astma)
Dit was niet de eerste keer maar somige van jullie weten dit al.
Gelukkig is Lorenzo nu weer thuis en zijn we weer met zijn viertjes ,het is niets hoor als je kind in het ziekenhuis is,je weet dat hij daar in goede handen is maar toch.
Dus van het vele zitten in het ziekenhuis was de pijn in mijn rug ook weer erger geworden.

Vanmorgen naar de Fisio geweest ,een goed gesprek gehad en ik had de brief van de neuroloog uit het ziekenhuis mee genomen van de uitslag toen ik in de scan ben geweest.
Omdat al dat kraken van de afgelopen jaren niet meer helpt of maar even,word ik nu weer door gestuurd nu naar het pijncentrum waar ik waarschijnlijk neuraaltherapie ga krijgen(injecties)
Maar eerst op de brief van de fisio wachten ,die zou hij vandaag al in de brievenbus doen zei hij maar ik heb nog niets gezien...dan naar de huisarts die me dan weer door moet verwijzen.

Lijkt me wel eng en ben best een beetje angstig maar zo is ook niets om zo te blijven lopen met die ellendige pijn in je rug en dat je soms dagen niets kan doen.
Ik moet en wil ook gewoon weer aan het werk als mijn vakantie voorbij is.
Zaterdag waren Vincent en ik 18 jaar getrouwd en hebben het gezellig gemaakt met zijn viertjes.
Maar zoals ik eerder had beloofd zou ik nog wat kaartjes plaatsen die ik een tijd geleden had gemaakt voor dat mijn vakantie begon.
Dus hier zijn ze dan eindelijk.
 

Bedankt weer voor het lezen en het kijken
Liefs Jolanda

Jolanda Kraus. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Achtergrond