maandag 18 februari 2013

Cadeauzakjes en Kaartjes

Hallo Lieve mede bloggers
Het is al weer een paar weekjes geleden dat ik jullie iets nieuws heb laten zien,ook het bloggen schoot er weer eens bij in.Maar hier ben ik weer.
Zo als jullie weten heb ik mijn hobbie van vroeger weer opgepakt (Pennen/Snailmail)en ik heb er erg veel plezier in.Nu heb ik al een aantal snailmails aan jullie laten zien die ik van mijn Snailmail vriendinnen heb ontvangen,maar omdat ik nu toch wel heel veel penners heb (16) heb ik besloten niet alle snailmails meer op mijn blog te plaatsen want daar is geen beginne aan.Wel laat ik jullie van alles zien wat ik zelf heb gemaakt voor mijn Snailmailvriendinnen.En zo nu en dan eens een snailmail die ik ontvang tussen door.Vooral de thema snailmails zijn wel erg leuk om te laten zien.
Zoals ik al had verteld had ik nog wat Cadeauzakjes gemaakt die ik niet eerder kon laten zien omdat ze ze nog niet ontvangen hadden,inmiddels hebben mijn snailmailsters ze ontvangen en kan ik ze dus hier laten zien.Het 1e Cadeauzakje heb ik voor Agnes gemaak ,uiteraard met wat leuks erin.
Cadeauzakje voor Agnes

Cadeauzakje voor Bouwiena
Bouwiena is helemaal weg van roodkapje dus vandaar een cadeauzakje voor haar gemaakt van Roodkapje  met daar wat lintjes erin ,ook lint met roodkapje erop.

Een kaartje die ik een tijd geleden heb gemaakt ,hier had ik er 2 van gemaakt ,een mannen kaart 1 voor de man van mijn vriendin en 1 voor mijn eigen man voor hun verjaardag.

Deze heb ik vorige jaar gemaakt maar nog nooit eerder laten zien een geboorte kaartje voor een meisje.

 
En ook deze trappekaart al een tijdje geleden gemaakt .
Gisteren heb ik een mapje gemaakt voor een nieuwe snailmailvriendin ,die heeft ze nog niet onvangen dus die laat ik later weer zien.
Ik hoop dat jullie het weer leuk vinden ,van wat ik heb gemaakt en hier heb laten zien en dat jullie er misschien wel inspiratie uit kunnen halen.
Heel veel groetjes van mij en tot de volgende blog.
 
Liefs Jolanda
Jolanda Kraus. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Achtergrond