zondag 18 november 2012

Sweet 16 -----1996+2012

Voor mijn Lieve Dochter Delischa
 
Het blijft moeilijk om ieder jaar weer een blog te maken op deze dag,maar ik wil het ook niet aan me voorbij laten gaan.
 
Vandaag 16 jaar geleden dat ik voor het eerst mama werd van een heel mooi en lief meisje, uit mij was een engel geboren.En die Engel is altijd om me heen.
Ja vandaag Delischa zou jij alweer 16 jaar geworden zijn,ik vind dat een bijzondere leeftijd vandaar dat ik je vandaag mijn Sweet 16 noem.
Na aantal jaren konden we vandaag weer eens met zijn viertjes tegelijk naar je toe ,andere jaren was dat anders ,je broertjes moesten naar school,papa moest werken en dan was het al weer donker voor ze thuis waren.Dus gingen we meestal verspreid,niet echt leuk.Maar vandaag op deze zondag konden we eindelijk weer met zijn viertjes op deze speciale dag mijn Sweet 16.
1996
Toen we vandaag bij je waren hebben we eerst je grafje schoongemaakt,daarna alles netjes gezet en wat beeldjes eraf gehaald om thuis schoon te maken.
Mooie bos bloemen voor je neer gezet en een plantje.
En ik heb een songtekst uitgeprint van een speciaal liedje ,die wij ook bij je grafje vandaag hebben geluisterd. 
Als je hier onder op one sweet day klikt kan je het liedje beluisteren.
 
 
 
En nog steeds blijf ik me af vragen en fantaseren hoe zou jij er nu uit zien als je nog bij ons zou zijn.Van welke muziek zou je gehouden hebben en hoe zou je het op school gedaan hebben,Samen gezellig winkelen,of gezellig samen aan de scrap.Altijd brand ik nog een kaarsje voor jou en dat zal altijd zo blijven.

Somige zullen denken ben je daar nog steeds mee bezig,toen kon ik dat niet verdragen maar nu weet ik beter en denk ik ik ach mensen je weet niet waar je over praat ,ze komen hun zelf nog wel tegen.En dan denk ik ook.

Zoals ik elk jaar weer zeg
Streep hun naam niet door alsof ze nooit hebben bestaan 't Liefste wat ik heb bezeten 't toekomstbeeld van mijn bestaan vraag me niet om dat te vergeten ...
 
Liefs Mama,Papa,Lorenzo en Giovanni
We Always Love you
 
2012

 
 
 
 
 
Jolanda Kraus. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Achtergrond