maandag 21 juni 2010

My New Boots en Shoes

Hallo Allemaal weer
Ik hoop dat jullie allemaal een fijn weekend hebben gehad ondanks het sombere weer.
Ik heb momenteel geen nieuw scrapwerk om aan jullie te laten zien,ik ben namelijk nog steeds met die sketch bezig van juli,ik ben er nog niet aan verder gegaan,heb nog steeds de puf niet gehad hiervoor.
De pijn zit er nog steeds,terwijl ik toch afgelopen donderdag weer naar de fisio ben geweest.
Het is wel iets verminderd maar zit er nog steeds.
Afgelopen vrijdag nog met mijn zoontje naar de huisarts geweest en een heel gedoe die dag met de apotheek voor de prednisondrank die de huisarts had voor geschreven.De prednison drank was gewoon nergens op vooraad,maar om een heel verhaal kort te houden ,toch maar de prednisonpilletjes genomen .Morgen moet ik terug met hem naar de huisarts.
Aan vaderdag hebben we vandaag niet veel kunnen doen ,want mijn man moest voor zijn opleiding vandaag en morgen werken van 7:00u tot 19:00u Hoort bij zijn opleiding ,hij is bezig voor brandwacht.
Jammer maar volgende keer beter.Binnenkort heeft hij examen,ik ben heel erg benieuwd.
En omdat ik momenteel geen layouts of kaartjes kan laten zien ,heb ik de foto`s van mijn nieuwe schoenen en laarzen maar op de laptop gezet ;-)Zoals jullie hebben kunnen zien had ik ook al eens een lo gemaakt met mijn laarzen van vorige winter ;-)ach ja je moet toch iets.Mijn nieuwe laarzen,ik dacht laat ik eens een keer voor blauw gaan,ik ben gek op laarzen.


Mijn nieuwe gympies
ze lopen zo lekker.


En dan de schoenen ,toen ik thuis kwam en ze goed bekeek zag ik pas de onderkant van de schoenen ,zelfs die vond ik mooi met al die swilrs erop ;-)vinden jullie ook niet?Grappig toch.
Nou dit was het weer voor deze keer,ik hoop dat ik de volgende keer wel wat scrapsel kan laten zien.

Liefs Jolanda
Jolanda Kraus. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Achtergrond