zondag 15 augustus 2010

Het Resultaat Metamorfose Scraproom

Hallo
Sorrie dat jullie even moesten wachten,maar hier zijn dan eindelijk de foto`s van mijn nieuwe scrapkamer.
Ik vind het erg moeilijk om goede foto`s te maken in zo`n kleine ruimte,dus het zijn er nogal veel geworden,nou ja hebben jullie lekker wat te kijken ,ook al lijken de foto`s erg veel op elkaar.
Het kastje van de zolder ,op de planken heb ik mijn Martha Stewart ponsen staan.
De zwarte en witte Boxen zitten vol met lint .
Het mandje vol met bollen wol.
En uiteraard is de witte ladenkast ook helemaal gevuld met spullen,o.a.Stempels enz.

Op het zwarte vlak boven de deur wil ik nog iets gaan maken ,iets met een tekst erop wat te maken heeft met creatief bezig zijn.
De bekende Ikeakastjes ,wat een werk was dat om ze te allemaal te verfen ,eigenlijk was het rotverf duurde veel te lang voor het droog was en ik er nog een keer overheen kon gaan.
Ik heb nog enkele kastjes over onbewerkt ,dus als iemand ze nog zoekt en misschien over wil nemen kan dat.
Alle kastjes zijn ook weer gevult daaronder de kastjes heb ik glimmermist staan Luquid pearls enz enz.
Die stangen van Ikea met die mandjes vind ik erg handig en bovendien ook niet duur in aanschaf.Ja hier ben ik erg blij mee.
Dit zijn nieuwe kasten van Ikea ook erg handig en makkelijk en er past ontzettend veel in.Onderaan wat foto`s van enkele laden met inhoud ;-)
De grote brede kast is erg handig om je 30x30 papier in op te bergen.
De kastjes die ik al had aan de andere kant van de scraptafel,ook weer allemaal gevuld.
Daar boven op het werkblad heeft Vincent een soort van plateua gemaakt zodat ik dus al mijn potjes met bloemen er op kan zetten.Daarboven weer die mandjes en stang van Ikea ;-)
Met potjes Embossingpoeder enz.
Altijd handig een memobord
Daar in het middelste stuk van het werkblad voor het raam dat is dus mijn scrapplekje geworden daar ga ik voortaan zitten om te scrappen.
Een hele lade vol met brads
Een hele lade vol met Alfabethstickers
Hotfixsteentjeskast en kraaltjes.
Dit is gelukkig weer achter de rug,ik kon niet eerder de foto`s op mijn blog zetten omdat ik ze ook nog niet gemaakt had,Ik heb een paar dagen hele erge pijn in mijn rug gehad ,nu nog steeds maar iets minder,ik kon bijna niet zitten,dus heb ik dit even opzich laten wachten.
En nu probeer ik zoveel mogelijk van mijn rust te genieten ,maar van scrappen zelf is nog niets gekomen helaas.Ik had de kaarten die ik een paar weken geleden gemaakt had ook op mijn camera staan ,maar die heeft Vincent per ongeluhk met andere foto`s gewist ,dus die moet ik weer opnieuw maken,dat probeer ik zo snel mogelijk te doen.
Bedankt voor het lezen en kijken en jullie belangstelling.
Liefs Jolanda
Jolanda Kraus. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Achtergrond