woensdag 30 juni 2010

Hier ben ik weer met 2 layouts

Hallo Allemaal
Van scrappen komt heel weinig met dit warme weer,misschien is dat bij jullie ook wel het geval,ik zit veel buiten lekker te genieten in mijn tuin,Toch heb ik vorige week nog 2 layouts gemaakt.
Eentje waar ik al een tijdje mee bezig was ,maar niet verder mee kwam ,die heb ik dus gemaakt voor de sketch uitdaging van juli op het forum van Scrapplezier
En dit is het geworden.
En de onderste heb ik gemaakt voor het forum van De Scrapotheek.
De Reizende stempellap .
Erg leuk om aan mee te doen ,Je geeft je hier voor op .
Voordat hij op reis gaat maak je er een lootje of projectje mee. Dan stuur je hem op naar de volgende op de lijst. Diegene maakt er ook iets mee, dit mag alles zijn wat je maar wilt, een LO of kaart of wat je maar wilt. Als de stempel er maar op gebruikt is. Daar heb je twee weken de tijd voor. Dan stuur je hem weer door naar de volgende op de lijst. Een soort round robin maar dan met stempels zeg maar.
Dit waren de stempels

En dit is mijn uitwerking geworden.

Het papier heb ik als verassing opgestuurd gekregen van een hele lieve vrouw die bij mij op het scrapplezierforum zit,nogmaals mijn dank hiervoor ik was er zo blij mee dat ik er toen gelijk mee aan de slag ben gegaan.Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Liefs Jolanda
Jolanda Kraus. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Achtergrond