dinsdag 4 december 2012

1 Sara 50 kaartje en 2 Thank you kaartjes

Hallo
Hier ben ik weer eens ,zo blog je een hele tijd niet en zo ineens vaak achter elkaar,maar ik heb ook nog een heleboel kaartjes te laten zien die ik de afgelopen tijd gemaakt heb.Ik heb ze niet eens allemaal al op mijn blog gezet,dus ik loop best wel achter,maar dat komt goed.
Ik laat jullie 3 kaartjes zien die ik voor 3 colega`tjes heb gemaakt.
De eerste kaart heb ik voor Marina gemaakt Ze werd afgelopen vrijdag 50 jaar,ik vind hem zelf heel erg grappig zo`n oud vrouwtje met een mok koffie en vooral de pantoffels vind ik erg leuk :-)
 
 
Cardstock linnen struktuur wit als basiskaart,Het designepapier wat ik heb gebruikt voor deze kaart is van My minds eye -Indie Chic Citron
De digistampel is van Golden Oldies -Artimpressions,Ingekleurd met Copicmarkers deTekst label stempel van Action.
Brads,touw,Tickers American Craft, bedeltje daar staat op Just for you.De bloemetjesstans zijn van Joy! Crafts, cutting & embossing stencil, Bloem 2Code 6002/0025
 

Dit kaartje heb gemaakt voor mijn colega`tje Cynthia omdat ik van haar een lief canvasje heb gekregen met een engel erop en de tekst I'm loving angels instead een song van Robbie Williams.
Carstock linnen struktuur wit als basiskaart,Het designe papier is weer van My minds eye -Indie Chic Citron.
Magnolia stempel afdrukje ingekleurd met copicmarkers,De bloemetjesstans zijn van Joy! Crafts, cutting & embossing stencil, Bloem 2Code 6002/0025
De blaadjesstans ben ik even kwijt zijn van Joycraft of marianne designe
Tekststempelje en parels van Action

Deze kaart heb ik voor mijn Colega`tje Monique gemaakt ,waarom is prive ,sorrie.
Cardstock linnenstruktuur wit als basiskaart en zalm voor de achtergrond .Designe papier ook weer van My minds eye -Indie Chic Citron.
Blaadjes pons,bloemetjes ,Borderpons Martha Stewart ,de bloemetjes die uit de borderpons kwamen heb ik gebruikt als hart van de bloemetjes en de pareltjes zijn van action.
Touw ,bedeltje Stempel van Magnolia ingekleurd met copicmarkers en  de bloemetjes in het mandje heb ik de hart van de bloemetjes voorzien van hele kleine hotfixsteentjes.


 
Ik ben benieuwd wat jullie van de kaartjes vinden en welke jullie het leukste vinden van deze 3 kaartjes.
 
Liefs Jolanda
 
Jolanda Kraus. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Achtergrond