zondag 6 juni 2010

Kiekjes van de tuin en Lootje

Hallootjes

Zaterdag  eerst boodschappen gedaan ....en s`middags met de buren naar de planten kwekerij geweest en een heel hoop planten gekocht en lekker in de tuin bezig geweest ,tot heel laat in de avond .
Dus dacht ik vandaag lekker relax te kunnen genieten van mijn tuin .Ik wilde het zwembad vullen voor Giovanni ,maar helaas die bleef leeg,arm kind.Gelukkig heeft hij zich kunnen vermaken met wat vriendjes uit de straat.
En s`avonds wilde we gaan barbequen.

Ik baalde als een stecker vandaag  ,het was koud en het regende .Jammer volgende keer beter.
 Lorenzo wilde vandaag  naar het zwembad en mocht van mij ,maar dit zei ik vanmorgen toen de zon nog scheen en het er nog lekker uit zag.Ik had de weersverwachting verder ook niet meer gehoord of gelezen.Als ik geweten had dat het zulk weer zou worden had hij niet gemogen van mij,hij heeft het snel te pakken en krijgt dan last van zijn astma.Hij belde rond 14:00u vanmiddag op dat hij met een vriendje naar huis was gegaan,oke gelukkig niet meer in het zwembad.Hij kwam tegen half 5 thuis.
Al met al toch nog gebabeqeut maar binnen alles op gegeten.
Hier wat kiekjes van de tuin,we zijn nog niet helemaal klaar want ik wil nog hier en daar wat dingentjes neerzetten en ophangen.
Verder afgelopen week niet veel gescrapt,alleen het lootje van Michael Jackson en ik ben vanavond aan een kaartje begonnen,die moet ik nog afmaken,dus nog even geduld.
Wel kan ik nu de layout laten zien die mee gedaan heeft aan de secretlift van Scrapplezier

Ik kon hem dus niet eerder laten zien,maar is hij dus eindelijk.
Ik hoop dat ik deze week weer meer aan de scrap kan .Maar dat zien jullie vanzelf dan weer ;-)
Groetjes en liefs Jolanda
Jolanda Kraus. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Achtergrond