donderdag 2 augustus 2012

Vakantietijd ,leuke uitjes.

Hallo Lieve medebloggers
Scrappen ligt weer even stil momenteel,vakantietijd je kent het wel.
Samen met je gezin door brengen,lekker buiten zijn,straks in de herfst en winter kunnen we weer lang genoeg binnen zitten toch?Hier even wat leuke uitjes op een rijtje,met foto`s uiteraard.
Afgelopen 22 juli zijn we naar Patricia en Mathieu geweest .
Patricia was die aankomende week ook jarig dus had ik een cadeautje  voor haar gekocht,natuurlijk scrapspulletjes:-)
Het was een heerlijke warme dag en konden lekker in de tuin zitten en hebben s`avonds gebarbeqeud.
Dat smaakte perfect.
S`avonds kwam Mathieu op het idee om met zijn allen naar het strand te gaan om  de zonsondergang te zien en foto`s te maken ,dus dat deden we en daar kwamen hele leuk foto`s van.
We hebben erg gelachen daar op dat strand,en het dagje bij hun was zeer geslaagd,ook Vincent mijn man en de kids hadden het  naar hun zin.En we hopen nog meer daagjes met hun door te kunnen brengen.Nogmaals dank jullie wel lieve luitjes.








Ook zijn we nog wat daagjes naar het zwembad geweest ,foto`s laat ik ff achterwegen anders worden het er zoveel in 1 blogbericht.Verder nog gezellig gebarbequed met vrienden bij ons thuis wat ook erg gezellig was.
Gisteren 1 aug een dagje naar Duinrell geweest ,ook erg genoten met zijn viertjes.


Even een ijsje eten tussendoor .


Lorenzo in de Waterspin die 40 mensen over de kop laat gaan,geen atractie voor mij zo eng.



Dragonfly Lorenzo,vincent en Giovanni gingen er als eerst in ,ik ben nogal een angsthaas en durf niet in veel atracties,dus ik stond toe te kijken,na gekeken te hebben vond ik het wel een erg kort ritje en probeerde er dus alsnog in te gaan dus heb ik gedaan,maar helaas zat met mijn handen voor mijn ogen en was toch bang en besloot niet nog een keer te gaan :-) Mama was al stoer genoeg geweest.




In deze achtbaan van 361 meter lang en met een toppunt van 15 meter hoog vlieg je in een spannende rit als het ware tussen de bomen door. Beland in zinderende bochten en geef je over aan wat komen gaat.Niet nog een keer voor mij.


Monorail ,dat durf ik dan nog wel aan :-)helaas geen foto van mij en Giovanni in de monorail.


Draaiende paddestoelen niet spectaculair maar leuk voor een foto.


En toen wilde de mannen ff gek doen echt kleine kinderen hihi


Glijd van deze 18 meter hoge glijbaan met een sleetje. Er kan een snelheid behaald worden van 45 km per uur. Door de baan stroomt water, dus blijf recht zitten om niet nat te worden…Ook dit vond ik veel te eng,ook al is dit wel een leuke atraktieVincent en Lorenzo gingen er wel vanaf.


Even poseren Giovanni terwijl papa in het schommelschip ging.


De brandende kaars
In deze attractie zie je Wonderland en Rick’s Avonturen Burcht van bovenaf. Terwijl de kandelaar langzaam draait, hijs je jezelf op een speciale manier tot een hoogte van circa negen meter.




The Falcon

En zoonlief Lorenzo doet graag enge dingen.
Ik word al misselijk als ik er naar kijk.

Beleef de ride van je leven in de Falcon. Loodrecht 22 meter omhoog en in een kaarsrechte duikvlucht weer naar beneden. De looping, kurkentrekkers en onstuimige bochten die je nog te wachten staan, zijn allemaal even heftig!Voor mij te heftig zelfs te heftig voor mij vanaf de grond om er naar te kijken.





Splash
Val met hoge snelheid in een boot meters naar beneden. Kies maar zelf: droog blijven of nat worden…Trouwens, alleen kijken is al een attractie!
En dit waren een paar foto`s van Duinrell,voor meer foto`s van het strand of Duinrell kun je op mijn hyves kijken in het fotoalbum.

Morgen staat er een dagje Amsterdam gepland met de trein.
Toch ook weer een hele belevenis met de trein helemaal naar Amsterdam omdat we gewend zijn om  met de auto overal hen te gaan.Giovanni heeft nog nooit in een trein gezeten.
Daar gaan we Madame Tusaud bezoeken en de rest lees je in mijn volgende blogbericht.

Liefs Jolanda





Jolanda Kraus. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Achtergrond