donderdag 29 april 2010

2 Layouts en een kaartje

Hallo

Eindelijk mijn vakantie is begonnen ,lekker 2 weken vrij,heerlijk .
De kids hadden vandaag een continurooster,ook wel eens lekker want nu hoefde ik eens een keer niet ertussen uit om over te gaan blijven op school.
Dus tussen de huishoudelijke klussen door hield ik even lekker tijd over om een layout in elkaar te maken,en ik vind hem zelf nog heel goed gelukt ook,ik ben er zeer tevreden over.Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.(eerlijk zeggen hoor ook al is het niet je stijl) ;-)Ik kan best tegen een beetje kritiek.
Giovanni met Flip de Beer,die bij ons kwam logeren,naar aanleiding van een project van school.
Het papier is van Basic Grey--June Bug
De borderranden heb ik geponst met een Martha Stewart borderpons--Scallop Dot
De Bloemen zijn van Prima marketing E-line en de vlinders en pijlen heb ik met de Cricut uitgesneden,de pijlen zijn van de Cartridge Accent Essentials en de Vlinders komen van de Cartridge Indie Art Solutions .

Hier nog wat kleine Details.En dan nu een layout ,waar ik best veel moeite mee had ,het is een foto uit 1998 met mijn vader en mijn oudste zoontje.Het is tevens de laatste foto die van mijn vader toen gemaakt is,want 2 weken later overleed hij.Dus ik bleef een beetje hangen in deze layout,maar hij is nu af.Voor mij en mijn zoontje lorenzo dus een bijzondere Layout.

En nog een Detail

Sorrie dames maar ik weet niet van welk merk  dit papier is,het komt uit een swapkit die ik verwerkt heb.
Hier ook weer een bordepons gebruik van EK Marocco Lace
De letters OPA zijn uitgesneden met de cricut en zijn van de cartridge Storybook
I LOVE You is ook uitgesneden met de Cricut met de cartridge Jasmine.
En dan nu een simpel kaartje die ik gisterenavond even heel snel in elkaar heb gezet,ik vind hem zelf niet zo,maar goed ,dat kan je ook wel eens hebben.Dit was het weer voor deze week,ik had deze week niet zo heel veel inspiratie,maar al met al toch nog 2 layouts gemaakt en een kaartje.Dus ik mag niet klagen.
Nu lekker van mijn vakantie genieten,er staan nog wat leuke dingen op de planning zoals dierentuin,naar mijn vriendin en nog een aantal dingen,maar eerst morgen over de vrijemarkt rond struinen,wie weet wat je daar nog tegen komt.
Ik wens jullie allemaal een fijne koninginnedag,en ook voor de mensen voor wie koninginnendag nooit meer hetzelfe zal zijn ,met de ramp van vorig jaar wens ik heel veel sterkte.

Liefs Jolanda
Jolanda Kraus. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Achtergrond