donderdag 29 april 2010

2 Layouts en een kaartje

Hallo

Eindelijk mijn vakantie is begonnen ,lekker 2 weken vrij,heerlijk .
De kids hadden vandaag een continurooster,ook wel eens lekker want nu hoefde ik eens een keer niet ertussen uit om over te gaan blijven op school.
Dus tussen de huishoudelijke klussen door hield ik even lekker tijd over om een layout in elkaar te maken,en ik vind hem zelf nog heel goed gelukt ook,ik ben er zeer tevreden over.Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.(eerlijk zeggen hoor ook al is het niet je stijl) ;-)Ik kan best tegen een beetje kritiek.
Giovanni met Flip de Beer,die bij ons kwam logeren,naar aanleiding van een project van school.
Het papier is van Basic Grey--June Bug
De borderranden heb ik geponst met een Martha Stewart borderpons--Scallop Dot
De Bloemen zijn van Prima marketing E-line en de vlinders en pijlen heb ik met de Cricut uitgesneden,de pijlen zijn van de Cartridge Accent Essentials en de Vlinders komen van de Cartridge Indie Art Solutions .

Hier nog wat kleine Details.En dan nu een layout ,waar ik best veel moeite mee had ,het is een foto uit 1998 met mijn vader en mijn oudste zoontje.Het is tevens de laatste foto die van mijn vader toen gemaakt is,want 2 weken later overleed hij.Dus ik bleef een beetje hangen in deze layout,maar hij is nu af.Voor mij en mijn zoontje lorenzo dus een bijzondere Layout.

En nog een Detail

Sorrie dames maar ik weet niet van welk merk  dit papier is,het komt uit een swapkit die ik verwerkt heb.
Hier ook weer een bordepons gebruik van EK Marocco Lace
De letters OPA zijn uitgesneden met de cricut en zijn van de cartridge Storybook
I LOVE You is ook uitgesneden met de Cricut met de cartridge Jasmine.
En dan nu een simpel kaartje die ik gisterenavond even heel snel in elkaar heb gezet,ik vind hem zelf niet zo,maar goed ,dat kan je ook wel eens hebben.Dit was het weer voor deze week,ik had deze week niet zo heel veel inspiratie,maar al met al toch nog 2 layouts gemaakt en een kaartje.Dus ik mag niet klagen.
Nu lekker van mijn vakantie genieten,er staan nog wat leuke dingen op de planning zoals dierentuin,naar mijn vriendin en nog een aantal dingen,maar eerst morgen over de vrijemarkt rond struinen,wie weet wat je daar nog tegen komt.
Ik wens jullie allemaal een fijne koninginnedag,en ook voor de mensen voor wie koninginnendag nooit meer hetzelfe zal zijn ,met de ramp van vorig jaar wens ik heel veel sterkte.

Liefs Jolanda

6 opmerkingen:

Miranda zei

Ik vind beide lo's heel erg mooi! Ik kan me voorstellen dat die foto van je vader heel lspeciaal is, je hebt hem mooi verwerkt!
Je kaartje is ook leuk, vind het lintje erg leuk!!!

Nou geniet van je vakantie, maar dat gaat vast lukken!!!

Marlieke zei

Heerlijk he? Vakantie! Ik ben gisteren met mijn klas op schoolreisje geweest (en had 's avpnds een bruiloft in Amsterdam!). vandaag de laatste voorbereidingen getroffen voor de lange dag van morgen; dan hebben we een bruiloft waar mijn man en ik ceremoniemeester zijn van goede vrienden van ons. Zondag ook nog een druk dagje en dan kan ik ook zeggen dat mijn vakantie begonnen is, haha. Leuk om al je creaties weer te zien. Ik geloof dat ik jaloers ben op je cricut...ik vond die letters zo mooi!

Anoniem zei

je LO's zijn mooi, heel stijlvol, rustig en mooie kleuren op elkaar afgestemd. en wat goed dat je zo,n speciale foto verwerkt hebt op een LO, prachtoge herinnering.

Nath zei

Jolanda vind je Lo's erg mooi zeker die met je paps erop heel aandoenlijk hoe hij kijkt naar Lorenzo en Lorenzo opa zijn gezicht aanraakt.

flip de beer ook geweldig super gedaan. en kaartje vind ik erg mooi en lief..

Fijne vakantie, geniet ervan... en hopen op wat meer zon

Jackie zei

Heerlijk vakantie, geniet er van..

Ik vind je layouts en kaartjes heel erg leuk...

Jolanda zei

Hallo Jolanda,kwam via Marliekes blog op de jouwe,vind je L/o's heel mooi!Aandoenlijk.
Je kaart is ook mooi!
Fijne dag,Jolanda

Jolanda Kraus. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Achtergrond