vrijdag 19 februari 2010

Disneykasteel Februari uitdaging

Deze maand had ik een uitdaging op het forum van de scrappersruilbeurs
Ik kreeg wat thuis gestuurd ,papier,embelisch en een boekje ,dit kasteeltje dus.
En dus moest ik daar iets van maken.
Nu was het totaal mijn smaak niet van het papier en de embelisch,en in eerste instantie wist ik echt niet wat er mee moest.
Uiteindelijk is dit geworden .Niet helemaal mijn smaak,maar ja dat kan je wel eens hebben en dat is nu juist de uitdaging.
Verder wens ik jullie allemaal een fijn weekend toe

Liefs Jolanda6 opmerkingen:

Debbie zei

wat een leuk album meis

liefs Debbie

Miranda zei

Vind hem ook leuk, knap gedaan als het niet jouw smaak is, dan is het moeilijk....
Fijn weekend!

Jackie zei

Wat een super albumpje is dit geworden !!

Marlieke zei

Wat leuk, zo'n Disney-mini! Ik ben aan het stoeien met diverse 30x30 LO's van ons bezoek aan Disneyland. En dat stoeien duurt maar voort, haha. Dit had voor mij een oplossing kunnen zijn, hihi. je hebt er wat leuks van gemaakt.

Marlieke zei

Hai Jolanda,

bedankt weer voor je reacties! Je zult nu wel denken: wat een idioot die Marlieke om op dit tijdstip te reageren, haha. Maar ik kon absoluut niet slapen en anagezien het schaatsen nu ook op tv is en er dweilpauze is, ben ik maar weer aan het bloggen gegaan, haha. De bloemetjes heb ik gemaakt met een cuttlebugstencil en DUS met de cuttlebug. Je mag me mailen op jufmarlieke@live.nl met je adres, dan wil ik best wat bloemetjes voor je maken. Zeg maar welke kleuren je graag zou hebben! Groetjes!

angelina zei

Hai jolan, het ziet er erg leuk uit hoor. Moet zeggen dat ik dat wel weer het leuke vind van uitdagingen, je doet soms iets wat je normaal niet doet en de ene keer denk je, "ja had gelijk niet mijn ding" maar soms ook "hé toch leuk eigenlijk"

groetjes angelina

Jolanda Kraus. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Achtergrond