zondag 11 april 2010

Een leuk uitje

Misschien dat somige van jullie wel weten en somige ook weer niet ben ik een groote fan van Michael Jackson,En niet ik alleen,heel mijn gezin ;-)eerder over Michael staat een stuk over hem op mijn blog.Helaas is hij niet meer bij ons.Maar we genieten nog steeds van zijn muziek en dans.
Zo Volg ik alles wat met Michael te maken heeft en zo ook deze Show waar wij gisteren heen zijn geweest,daar ontmoete ik voor het eerst ook een Scrapvriendin Marika die er ook heen ging.
Gisteren was de dag dat we naar de show van My name is Michael gingen

Marika ,haar man en zoontje Leroy gingen er ook heen,en wij zouden elkaar daar ook ontmoeten.
Om 2 uur s`middags zou de show beginnen,en we wilde ruim van te voren elkaar treffen .
We hadden om half 12 afgesproken voor de ingang van het Theater en zouden dan met zijn allen ergens gaan drinken en wat te eten nutigen.
Antwerpen daar zouden we in 3 kwartier kunnen zijn,maar zoals gewoonlijk kwamen wij weer eens in een file terecht
ondertussen wel met Marika gebeld dat we in een file stonden.
Om 10:15u waren we van huis vertrokken en we kwamen dus pas 12:45u aan een lekkere lange reis dus,we waren dus blij dat we er eindelijk waren,
Marika ,Tony en Leroy zaten ondertussen al bij de Quick (Hamburgertent )We erkende elkaar gelijk toen we elkaar zagen ,Toen aan elkaar voorgesteld handjes schudden ;-)bij hun gaan zitten en ook wat te eten en drinken genomen en gekletst natuurlijk,ook wat scrapspulletjes uitgewisselt (nogmaals bedankt Marika.)

Daarna optijd naar buiten gegaan om naar het theater te gaan naar my name is michael.

De show was ook heel mooi ,en wij hadden het ook niet willen missen ,mijn mannen hebben ook genoten.En fijn mee gezongen en in de handen geklapt.;-)Ik was blij dat je daar gewoon foto`s mocht maken.

Marika en ik kregen kippenvel toen Christof op kwam.;-)Hier wat foto`tjes
En voor wie nog meer foto`s wil zien ze staan op mijn hyves,ook maar een deel ervan want ik heb zo veel foto`s gemaakt,eenorm veel werk om allemaal op internet te zetten.Ik denk dat ik er een miniboekje van ga maken en wat lootjes.
Na de show hadden we weer met elkaar afgesproken ,en zijn ergens gaan drinken.
Leroy van Marika kocht nog een michael handschoen en een sjaaltje en 2 posters,hij was dolblij ,hartstikke leuk ook natuurlijk.
De mannen hadden ook goed gesprekstof gevonden over het een en ander dus dat was mooi.
Marika en ik ook gekletst en geklets en gekletst,gezellig hoor dat kletsen hihi

Toen zijn we nog wat rond gelopen en we stonden vlak bij de Antwerpse Zoo,Marika en Tony vonden het een leuk idee om eens met elkaar daar heen te gaan dus dat word ons volgende uitje hartstikke leuk natuurlijk
Ik ben niet zo goed met zulke verslagjes schrijven hoor ,ook al denkt marika dat ik dat beter kan dan haar,ik geloof er niks van.

Maar het was een hele leuke dag en voor herhaling vatbaar

Dankjewel voor de leuke dag Marika
 
Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer

2 opmerkingen:

Liefs Inge zei

Wat leuk dat je een scrapvriendinnetje in het "echt" hebt ontmoet. Ik denk wel dat wij van b.o.m. die Marika ook kennen. Op ons oude forum kwam ze wel eens buurten.
Je hebt in ieder geval weer een heel plesant en prettig weekend gehad.

Miranda zei

Nou dat klinkt als een super leuke dag!!! Gezellig zo met zijn alle!!!
Leuke foto's ook!
Op naar het volgende uitje!

Jolanda Kraus. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Achtergrond