zondag 30 mei 2010

2 nieuwe lootjes

Hallo allemaal

Gisteren een heerlijk dagje weg geweest met de kids naar het Linnaeushof in Bennebroek,Gelukkig hadden we gisteren lekker weer met veel zon.De kids hebben eenorm genoten dus wij ook,ook weer wat foto`tjes genomen voor te scrappen,ik heb me dit keer wel ingehouden met foto`s maken moet ik eerlijk zeggen,op een gegeven moment krijg je vaak zoveel op elkaar lijkende foto`s en ik wil ook eens wat anders vandaar deze lo van mijn laarzen die ik in de winter van 2008 had gekocht ,inmiddels zijn de laarzen overleden ;-)
Over deze lo heb ik 2 weken gedaan ,ik kwam er maar niet verder mee ,kwam waarschijnlijk omdat ik een scrapdip zat.Maar eindelijk hij is nu af.


En vandaag was het weer helemaal niet lekker veel regen,ik was blij dat we gisteren naar het Linnaeushof waren gegaan en niet vandaag,dus vandaag was het echt weer om te gaan scrappen,ik had er zin in ,en ik hoop dat ik inmiddels uit mijn scrapdip ben.
Dit is er vandaag uit mijn handen gekomen.Dit is een foto van begin vorige jaar 2009
Lorenzo had toen op het internet ,via de Nickelodeonsite een dagje uit gewonnen naar Plopsaland in Belgie.
Daar werden we ontvangen als Vipgasten .De cast van het huis Annubis zouden daar die dag de opening doen van de nieuwe achtbaan.Dat was echt een hele leuke dag.Meer daarover voor de nieuwschierige staat er een heel stuk en foto`s van op mijn blog.Klik hier om er naar toe te gaan.

Voor zover waren dit weer 2 lootjes van mij ,op naar de volgende

Liefs Jolanda

5 opmerkingen:

Marlieke zei

Oh ze zijn leuk hoor!

scrapgirlmarianne zei

Hoi,

Wat leuk zeg!
ik vind ze goed gelukt hoor echt mooi gedaan.

Groetjes marianne

carlies zei

ik vind weer super gave geworden top!!

groetjes carla

Monique zei

Ze zijn weer leuk geworden je lootjes en gelukkig allemaal goed gekomen met these boots :-)
Om even een antwoord op je vraag te geven.
De jongen zonder petje is idd mijn jongste zoon Max. de meeste vonden hem heel erg op mij lijken, maar hij is hier 2 jaar jonger en nu gaat hij heel erg op aijn vader lijken (althans dat vinden de meeste mensen om mij heen, maar ik dus niet :-))

Patricia zei

Hoi Jolanda,
Ik heb een award voor je klaar staan op mijn blog. Ik volg je al een tijdje (via SA forum) omdat ik vind dat je zulke leuke dingen maakt. Elke keer als ik een leuke layout of kaart zag staan dan bleek hij van jou af te komen. Sinds kort heb ik een eigen blog dus ik wordt gelijk je volger.
Dit berichtje had ik al eerder geplaatst, maar ik zag net dat ik hem per ongeluk bij een oud bericht van jou heb gezet. Dus waarschijnlijk heb je hem nooit gezien.
Groetjes Patricia

Jolanda Kraus. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Achtergrond