dinsdag 3 augustus 2010

Vorderingen Scrapkamer Metamorfose Deel 3

Hoi hoi
Hier ben ik weer met de vorderingen van mijn Scrapkamer.
Het behang zit er op ,Dat was nogal een gedoe met die swirlkrullen aan de ene kant.Vandaag ben ik de hele dag aan het verfen geweest,normaal gesproken verf je eerst alles en daarna ga je pas behangen,we zijn een beetje verkeerd begonnen,maar goed het resultaat mag er best wezen ;-) en Vincent heeft vandaag aan het bureaublad Gewerkt ,het zijn MDF Platen hij heeft ze op maat gezaagt en een mooie rand eraan gemaakt echt super,Hij is nu nog heel even bezig met de poten eronder te zetten,ik wilde het bureaublad vanavond eigenlijk nog in de grondverf zetten ,maar daar werd het dus veel te laat voor dus dat ga ik morgen weer doen.Gisterenavond zijn we met de kids naar Ikea geweest,ook hun vinden het daar altijd leuk. We wilde eigenlijk alleen voor de poten van het buraublad naar Ikea en voor nog iets waarvan ik de naam niet meer weet.Maar uiteindelijk kwamen met veel meer terug.Ach neem dit ook maar mee zei Vincent steeds.Ik zei nog ïk heb geen geldboom in de tuin


Hij wil niet eens meer dat ik die oude beuken planken terug hang waar al mijn fotoalbums op stonden endergelijke,tja het past er eigenlijk ook helemaal niet meer bij moet ik eerlijk zeggen.Dan blijft de vloer wel in beukenkleur,die wilde Vincent ook veranderen ,maar dat ik een beetje te veel van het goede ,de vloer is nog helemaal goed dus laat maar lekker zitten.Wel heeft Vincent nog een extra stopkontakt erbij gemaakt.

En dan sta je daar dan bij Ikea en kom je op allerlij idieen.Wel leuk hoor

we hadden echt veel in het karretje liggen ,ik durfde bijna niet naar de kassa te lopen,maar het viel me echt reuze mee bij de kassa ik had me behoorlijk vergist ik was de helft minder kwijt wat ik eigenlijk had verwacht dus dat is dan weer extra  leuk.
Ook nog een leuk ladenkastje gekost die was afgeprijst en
Dan heb ik op zolder nog een leuk wit kastje staan die komt ook op mijn scrapkamer en het andere ladekastje (beuken) gaat er uit en die komt dan op zolder te staan.
Hier weer wat foto`s.

Het behang aan de ene kant

Dit behang aan de andere kantHier een deel van mijn nieuw Bureaublad,dit is gelijk het langste deel.

En het blad aan de andere kant

En zo in u vorm.
Aan welke kant zal ik straks eens gaan zitten om te scrappen  als alles helemaal klaar is?
Ik denk bij het raam.
Zo en dit was het weer voorzover met de vorderingen.
Volgende keer weer meer.
Bedankt voor het lezen en kijken .
Liefs Jolanda

10 opmerkingen:

Debbie zei

zo dan meis dat ziet er super uit ben jaloers hoor wil ook wel zo'n werkblad hebben

ben benieuwd naar de rest

liefs debbie

Jolanda zei

Wauw wat een supergaaf behangetje zeg! En heerlijk zo´n groot werkblad. Alhoewel ik op een cursus eens heb geleerd dat "elk plat vlak een stuff(rommel)magneet is" Dat blijkt bij mij wel goed te kloppen hoor want het ligt altijd vol.
Veel succes nog met de rest, ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat.

Karin zei

Wauw, wat heerlijk zeg zo'n U-vormige tafel. Ga je veel plezier vsn hebben hoor!
Succes verder met je kamertje! Is nog best wat te doen las ik wel.
Groetjes, Karin

Miranda zei

zo dat ziet er al goed uit, ben benieuwd naar het eind resultaat.
Succes.

Groetjes Miranda

Marlieke zei

Oh wow! Dat negint al echt wat te worden! Kan me voorstellen dat dat swirls-behang een heel gedoe was, gelukkig maar dt je niet alle kanten met dat behang hebt gedan, haha. Vind die swirls ook wel toepasselijk voor een scrapkamer. En dat grote werkblad; geweldig! Succes vandaag weer met het vervolg!

Miranda zei

Zo whow zeg!!! Dat ziet er al super uit!!!! Geweldig zo helemaal rondom!!! En wat een mooi behang!!!
Ik weet nu al dat je hier heel veel scrapuurtjes gaat maken!
Heerlijk!!!

scrapgirlmarianne zei

Hoi,

Nou dat ziet er gaaf uit zeg, krijg ook verander kriebels haha.
Leuk hoor, ben beneiwud naar het eind resultaat!

Groetjes Marianne

Anoniem zei

Hallo, wat mooi wordt het zeg!!! Geweldig gewoon vooral die swirl behang en dan dat bureaublad hhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmm prachtig gewoon!!!!! Meid ik ben zo nieuwsgierig naar hoe het is als het helemaal af is

groetjes
Femmina

Kaatje zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
www.kaatjescreaties.blogspot.com zei

wordt mooi hoor en als het blad straks gelakt is nog beter. lekker de ruimte en ja ikes, als je dat bij mij roept dan komt 80% van mijn spullen aangerend. we houden he tin de gaten

Jolanda Kraus. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Achtergrond