zondag 26 september 2010

Promise Remember

Hallo
Ik had hier net een nieuwbericht geplaatst en foto`s neergezet en ineens was alles weg pffff kan ik weer opnieuw gaan beginnen.
Eindelijk kan jullie de Secretlift laten zien die had gemaakt,naar aanleiding van het forum van Scrapotheek
Voor mij is het een bijzonder Layout ,omdat mijn moeder op de foto staat samen met mijn oudste zoontje die nu inmiddels 12 is.Mijn moeder overleed toen mijn zoontje 3,5 was.Een heel gemis want ze was niet alleen mijn moeder maar ook mijn beste vriendin.
Voor deze Lo heb ik het papier van K&Company -Bleu Awning gebruikt


Ik heb deze week niet stil gezeten,ik ben ook nog bezig geweest met een anders Secretlift maar dan van een ander forum het forum van Scrapplezier
Sorrie dames maar deze mag ik ook nog niet laten zien,anders zien de andere dames die ook mee doen aan deze secretlift deze ook en dat is nu juist niet de bedoeling,pas na afloop als iedereen heeft mee gedaan dan mag iedereen hem zien.Heel erg leuk om aan mee te doen ,maar soms wel frustrerend omdat je hem hier niet gelijk kan plaatsen als hij af is ;-)
Verder heb ik nog een aantal kaarten gemaakt,en hier zijn er alvast 2
Deze heb ik weer gemaakt naar aanleiding van een Kerstaarten Challenge van het forum van ScrapotheekVoor deze kaarten heb ik 2 verschillende vellen gebruikt ,
Het papier met de lettertjes is van Making Memories--St Nick-GlittPoinsettia en het andere papier is van Adornit Carolees Creations --Holly Jolly Collection
Ik heb nog meerdere kaartjes gemaakt die zien jullie morgen of op een andere dag deze week.
Lieve Scrap groetjes van Jolanda


8 opmerkingen:

Debbie zei

ziet er weer super uit meis

en mooie lo en zeker de gedachte erachter mijn moeder heeft helaas Aimee nooit kunnen zien, en net wat jij had was mijn moeder ook mijn beste vriendin

liefs Debbie

Miranda zei

Wat een moie Lo is het geworden Jolanda.
En ik begrijp dat hij heel bijzonder voor je is, gelukkig maar dat je nog een foto hebt van haar met je zoon. Daarom is je Lo ook zo mooi geworden denk ik omdat je gevoel er ook in zit. Dat had ik laatst ook met die Lo van mijn vader.Mijn moeder heeft mijn kinderen nooit gezien en dat vind ik nog steeds heel erg.
Je kaartjes zijn ook erg leuk geworden, op naar de volgende die komen woensdag.
XXX Miranda

Lischa zei

Dankjewel dames
Mijn moeder heeft de jongste ook nooit gezien ,de oudste dan 3,5 jaar.Mijn vader heeft de oudste maar 8 maanden gezien en de jongste dus ook nooit.
Hebben jullie daar nu ook zo`n moeite mee,het doet soms zo verschrikkelijk pijn.
Groetjes Jolanda

Anoniem zei

Mied wat mooi allemaal. Ja ik heb er ook moeite mee dat mijn vader mijn man nooit heeft gekent, en dat mijn moeder niet langer heeft mee kunnen maken dat ik gelukkig ben met mijn man en mijn huwelijk. Ook vind ik dat ze haar kleindochter verder had moeten zien opgroeien maar helaas is ze vorig november overleden. Had ook nog heel veel vragen aan haar en wilde nog heel veel leuke dingen met haar gaan doen. Ik kan nog steeds heel slecht foto's van haar zien dat is nog veel te emotioneel voor me. Dus kortom ik vind het heel knap van je dat je het kan die foto van je moeder en je zoon gebruiken voor een lo!!!!
Groetjes
Femmina

Marlieke zei

Zo zeg, je hebt niet stil gezeten! Ziet er weer prachtig uit allemaal. Ik kan goed begrijpen dt die Lo bijzonder voor je is!

marika zei

ik vind het een prachtige lo,maar dat wist je al.
Ja,dat gemis blijft hé,en als je zelf kinderen hebt wordt het alleen maar erger vind ik.
Maar helaas kunnen we daar niks aan veranderen

groetjes,marika

Danielle zei

wat een prachtige LO is dit zeg.. en een hele mooie herinnering voor jezelf. lijkt me niet makkelijk om te scrappen.

carlies zei

prachtige lo wat een verhaal meis.
het is altijd een gemis maar je heb er een mooie heringering gemaakt.
je kaartjes zijn ook leuk!!!

hele fijne dag

hugs Carla

Jolanda Kraus. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Achtergrond