dinsdag 30 november 2010

Weer wat kaartjes en een lootje

Hoi hoi

Ik vind dat ik niet echt veel heb gescrapt in de laatste twee weken maar toch
 word het weer tijd om iets nieuws erop te zetten hier op mijn blog en met jullie te delen.
Zo moest ik even wat kaartjes maken voor bepaalde personen,eentje ervan de verjaardagskaart is al gegeven,de andere 2 bedankkaartjes ga ik morgen geven.
Momenteel ben ik meer in to de kaartjes maken inplaats van Layouts en daar baal ik som van want ik wil graag weer eens een lo maken maar ik kan er momenteel geen rust voor vinden
Toch heb ik er nog wel eentje te laten zien ,die is gemaakt een week of 2 geleden denk ik met een onlinecrop op het forum van scrapplezier.Bedankt weer voor het kijken en tot snel
Liefs Jolanda

10 opmerkingen:

marika zei

hele mooie kaarten en een superleuke lo!!!

groetjes,marika

bmartes zei

Oh wat een leuk lootje! Leuk zo met die cirkels. Je kaartjes zijn ook heel leuk...
Groetjes,
Arja

Patricia zei

Leuke kaartjes en leuke LO heb je gemaakt. Leuk idee..de LO met rondjes. Zo kun je veel foto's kwijt en het geeft een leuk effect.
De kaartjes zijn ook erg leuk. Die bovenste vind ik ook erg mooi, met ie rondjes en het geemboste op de achtergrond. Fijne dag, groetjes Patricia

Danielle zei

mooie kaarten en hele leuke LO, lekker frisse kleurtjes.

Marlieke zei

Wow wat een plezier weer om op je blog te komen kijken! Heel leuke creaties heb je weer geplaatst! Ik heb het mini-kerstboom-boekje ook besteld en inmiddels al binnen! bedankt voor de inspiratie!

Henriëtte zei

Leuk idee die lo met de cirkels en lekker frisse kleurtjes. Je kaartjes zijn ook erg mooi, de bovenste twee zijn mijn favoriete!!

Petra zei

Ze zijn erg leuk geworden, je kaartjes en layout! Het bovenste kaartje heb ik in mijn ideeenmap gestopt... Echt een leuk idee om restjes mee op te maken!

Groetjes van Petra.

Linda zei

Erg leuke kaarten en leuke LO! Ik vind de eerste kaart helemaal mooi, leuk dat geëmbosste. Ik heb 'm zelf ook, maar gebruik 'm eigenlijk nooit....

Groetjes Linda

Sylvia zei

Jij bent helemaal into cirkels zo te zien. Zijn leuk geworden, zowel de kaartjes als de LO, lekker vrolijke kleuren, alhoewel, dat eerste kaartje zou qua kleur ook goed voor een kerstkaart gebruikt kunnen worden.

durvina zei

Wat een mooie creaties!

gr, Durvina

Jolanda Kraus. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Achtergrond