dinsdag 27 maart 2012

Weer 3 kaartjes

Goedemorgen medebloggers
Mijn morgen viel een beetje tegen,Ik heb deze week veel afspraken op medisch gebied voor mijn kids en voor mijzelf,en nu kwam ik vanmorgen er achter dat er een groot gat in mijn achterste kies zit,wel ja dat kan er ook wel weer bij zo tussendoor naar de tandarts ,alsof ik de laatste tijd al niet genoeg bij de tandarts heb gezeten,ik ben normaal helemaal geen type om snel naar de dokter te lopen of de tandarts,maar heb toch maar even weer  een afspraak gemaakt met de tandarts voor dat het een 3e wortelkanaal behandeling word of voordat ik weer een enorme kiespijn krijg ,daar zit immer niemand op te wachten.Ik word er inmiddels zo hopeloos van.
Mijn dag loopt weer anders dan gepland,raken jullie daar ook zo van uit je doen?
Nou genoeg gelaagd,nu maar weer een paar kaartjes om aan jullie te laten zien.
Deze vind ik zelf erg leuk,zowel het papier,de kleuren en het stempeltje,papier is van My minds eyeDit was even een probeerseltje om mijn nieuwe stans uit te proberen van de cupcake.
Hoop dat jullie ze weer leuk vinden
Liefs Jolanda

8 opmerkingen:

Kimmie zei

Hoi Jolanda

Je hebt weer 3 prachtige kaartjes gemaakt!

XXX Kim

Henriƫtte zei

Leuke kaartjes Jolanda, ook mooi papier heb je gebruikt.

Monique/bloem zei

Wat jammer dat het je niet echt mee zit, je kaartjes zijn echter erg mooi!!
Sterkte hoor!

Ballie (Bennarda) zei

Hoi Jolanda, ben even in blogland aan het rond neuzen en kwam bij jou , wat een super mooi kaartje is nr 1 de andere zijn ook leuk, maar 1 vind ik heel lief en mooi.
groetjes Bennarda (Ballie)

http://balliescreationballie.blogspot.com

Wendy Schoonhoven zei

O wat vervelend dat je zo druk bent met dokter- en tandartsbezoeken. Hopelijk kom je snel in rustiger vaarwater. Je kaarten zien er super uit, vooral de eerste vind ik erg leuk (ben ook een My Mind's Eye fan haha...).

Je@net zei

Wat een leuke kaartjes, Jolanda!
En sterkte met alle dokters- en tandartsbezoekjes.

Marielle zei

he ja wat vervelend zeg en dan heb je al zoveel afspraken he....nee is niet leuk nee heel veel sterkte met alles. Ik kan er ook kriebelig van worden ja als alles in een keer komt en je het er net niet bij kunt hebben. Je kaartjes vind ik schitterend hele mooie kleurencombi super.
Liefs marielle

Patrice zei

Stuk voor stuk mooie werkstukken! Succes bij de tandarts!!

Jolanda Kraus. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Achtergrond