vrijdag 8 juni 2012

Hallo lieve medebloggers.
Tussen het blogge door luister ik heerlijk naar muziek,net even lekker mee gezongen,mijn uitlaat klep en nu even tijd om het volume te dempen en een blog berichtje neer te zetten.
Het heeft weer even geduurt voor ik een blogbericht heb neer gezet,maar ik heb zeker weer niet stil gezeten.
Ik ben met mijn Pl verder gegaan ,ik zit nu op week 21,helaas nog geen foto`s van gemaakt.
Ook heb ik een hoop kaartjes gemaakt en wat lootjes.De lootjes laat ik jullie nu zien.
3 lootjes zijn gemaakt door aanleiding van de Twittercrop,erg gezellig altijd.


 De bovenste 2 zijn  gemaakt met designepapier van Echo -Park This & That Graceful.Wat een heerlijk papier om mee te werken.Bovendien ben ik verzot op rose.Op de foto`s Giovanni mijn jongste zoontje met zijn vriendinnetje Vera.En de 2e foto Mijn vriendin Jolanda en ik.
 Ook deze 2 zijn gemaakt met papier van Echo Park A Boy`s life.Leuk papier maar toch wat moeilijker mee te werken voor mij.De onderste layout ben ik niet geheel tevreden over.De foto`tjes zijn wat te klein uitgevallen naar mijn zin.En er is te veel wit over.Helaas pindakaas.Wat mindere lootjes zitten er nu ook eenmaal wel eens tussen.De bovenste 3 ben ik verder wel erg tevreden over.Op de foto`s mijn oudste zoontje Lorenzo,dit is al een oude foto want inmiddels is hij afgelopen maand al weer 14 geworden,en is nu een echte puber.Helaas gaat hij nu niet meer zo graag op de foto.Vind ik best balen.De onderste foto Giovanni met mijn vriendin Anita en haar dochtertje Merel.
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Bij deze wens ik jullie ook alvast een fijn weekend toe.

3 opmerkingen:

marika zei

wat een leuke creaties weer.
Hier ligt het een beetje stil op scrapgebied,zit in een dipje geloof ik.

groetjes,Marika

Marlieke zei

Wat een leuke lo-tjes! Je laat hier zien dat een 'druk" dessinpapiertje het heel goed doet als buitenste rand van een LO. leuk!

Cynthia van der Wilk zei

Wat een mooie lootjes zeg. Leuk hoor.

groetjes,
Cynthia

Jolanda Kraus. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Achtergrond