maandag 9 juli 2012

Scrap Twitterdinnetjes op bezoek en overleden BigshotGisteren een gezellig dagje gehad want mijn Scrap Twitterdinnetjes Partricia kleijn en haar vriend Mathieu Vos en Kim Simons kwamen bij ons op bezoek.Kim had een hoop stansen bij ,en ook Patricia had stansen bij konden we onderling ruilen.Dus s`middags hadden we alles klaar gezet en ik begon met stansen,helaas was dit maar van korte duur ,want mijn Bigshot legde zijn laatste loodje ,hij is overleden snik,snik ,hij draaide ineens niet meer en liep vast.Hier baal ik eenorm van want dat ding is me heilig.Nou oke daar was dus niets aan te doen en konden we alles weer opruimen.Daardoor niet de pret laten storen ,dat was een zorg voor vandaag.

Ondanks het slechte weer toch overwegen om de bbq door te laten gaan.Gewoon binnen gegeten.En bbq buiten natuurlijk.
Kim is rond een uurtje of half 10 s`avonds weer vertrokken terug naar het zuiden (limburg)en Patricia en Mathieu zijn pas om 2:45 u naar Stellendam terug gereden.Een flink latertje dus maar was ook zo gezellig.Voor herhaling vatbaar ;-)
Nu aankomende 22 juli gaan wij een dagje naar Patricia en Mathieu voor Patricia haar verjaardag.
Patricia,Ik (Jolanda) en KimHelaas voor nu geen Scrapwerk .
Maar eens iets anders is ook wel eens leuk toch?
Groetjes ,liefs Jolanda

4 opmerkingen:

Kimmie zei

Ja ik vond het ook super gezellig, en heel leuk dat je dit op je blog zet.

Alvast heel veel plezier op de verjaardag van Patricia. Helaas kan ik er dan niet bij zijn omdat ik zaterdag de 21ste een bruiloft heb en zondag de 22ste moet werken. Maar volgende keer beter.

XXX Kim

decreatievetafel zei

Ziet er uit als een gezellige dag. Balen van je bigshot.
groetjes Liesbeth

Patricia zei

Hoi Jolanda,
Ik lees net je verhaal over je big shot. Dat is balen zeg. Ik had de cuttlebug en deze deed het niet goed meer, dus ik heb sinds 2 weken ook de big shot....ooh wat een heerlijk apparaat!!! Maar goed zit ik jou lekker te maken en heb jij niets...snif snif. Er komt vast gauw weer een nieuwe.
Je vroeg in mijn post welke allergie dat meisje heeft. Het is niet echt een allergie. Ze heeft een soort infectie op de darmen en daardoor mag ze o.a. geen suikers.
Ik wist dat ze wel chips mocht dus vandaar deze variant. Helaas bleek dat ze ook geen paprika chips mocht, dus ze had helaas nog niets aan deze traktatie. Rot dat anderen geen rekening houden met de allergie van je zoontje. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het ook niet van iedereen weet. Maar als ik het weet houd ik er zeker rekeninfg mee. Op de school van mijn vriendin zetten de ouders van een kind met allergie altijd een eigen pretbakje in de klas. Als er dan getrakteerd wordt dan kan dat kindje daar iets uit pakken. Heel goed idee vind ik om teleurstellingen te voorkomen.
Groetjes Patricia

femmoltje zei

ziet er erg gezellig uit!!

Jolanda Kraus. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Achtergrond